MODALITATI DE PLATA :

- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Ordin de plata

 

Plata numerar/ramburs
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul NARA  Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

 

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din showroom

La ridicarea produselor de la sediul NARA  se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

 

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

 

Plata online folosind cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina, prin intermediul plationline.ro. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

 

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. 

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, bluegifts.ro foloseste  platforma Plationline.ro.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduci datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Plationline.ro.

 

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca bluegifts.ro

 

Tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Plationline.ro. Blue Gifts nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

  

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de NARA, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

 

Nume firma: BLUE GIFTS STORE SRL
Cont lei: RO90INGB0000999906544948, deschis la ING Bank
Cod unic inregistrare: RO36910783

Produs adaugat in wishlist

Acest website contine cookie-uri pentru a-ti fi mai util. Afla mai multe despre cookie-uri aici.