Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 

Nu se aplica costul de transport pentru livrarile din Showroom.
In cazul stornarii comenzilor sau Retur, costul de transport nu se storneaza.

Livrarea prin curier rapid costa 16 lei, tarif care include si taxa de plata ramburs.
Acest tarif este valabil doar pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.

Livrare gratuita
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 199 lei. Livrarea gratuita se aplica doar pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori (fac exceptie comenzile care se supun promotiilor in derulare). 
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Fan Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea cadoului la adresa indicata de tine.
Livrarea se face intre orele 9 - 16. Daca in acest interval orar nu esti disponibil acasa, te rugam sa indici ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24 (dar nu mai mult de 72) de ore fata de termenele afisate.

Produs adaugat in wishlist

Acest website contine cookie-uri pentru a-ti fi mai util. Afla mai multe despre cookie-uri aici.