Timp de preparare: 10 minute 

Fara gluten, fara lapte, vegan, fara soia, fara oua, fara zahar rafinat, crud (raw)

8-12 portii

Ingrediente
¾ cupa de caju crud
1 cana curmale Medjool (10-12 curmale), fara samburi
1 ¼ ceasca de nuca de cocos maruntit
½ lingura de praf de vanilie sau 1 lingurita de extract de vanilie
50 g ciocolata neagra dulce, tocata (optional)

Preparare
Mixati la blender caju pana devin pasta apoi adaugati curmalele, cocos si vanilia si mixati inca 1-2 minute. Rezulta un aluat pe care il puteti prinde cu usurinta cu degetele. Intindeti aluatul intr- tava peste foaie de copt si nivelati bine. Optional adaugati crema de ciocolata (calda) peste formele din aluat si puneti la frigider cel putin 2 ore. Scoateti de la frigider si taiat dupa forma dorita pentru servire. Pastrati la frigider.