Prajitura vegana cu fructe si curmale

ingrediente

200g curmale
100g de smochine uscate
150g mere
100g prune uscate
100g migdale
100 g faina integrala
75g de alune
75g nuci
50g caise uscate
50g stafide
1 portocala

Taiat in 4 curmalele, smochinele, prunele si caisele. Stoarceti portocala intr-un castron peste toate fructele uscate. Fructele uscate trebuie sa absoarba aproape tot sucul de portocala (aprox. 30 min.). Intre timp taiati nucile in bucati mai mici. 

Amestecati separat migdalele, faina, merele si mirodenii dupa gust (scortisoara, cuisoara?) apoi adaugati nucile si amestecati cu o lingura de lemn. Aluatul rezultat ar trebui sa inmoaie toata faina si sa fie destul de consistent incat sa fie usor asezat intr-o tava pe foaie de copt.

Coaceti timp de 50 minute la 175 grade.

Pofta buna ;)

Related products

Curmale Bio

Curmale Mazafati, 200g

Nara
NF11102
19 lei
Curmale organice Mazafati sunt printre cele mai bune din lume. Impresioneaza prin gustul fin, consistenta cremoasa si particularitatea de a fi moi si dulci. Sunt culitvate in regiunea Bam din Iran. Curmalele sunt de cea mai buna calitate, provin din culturi organice bio certificate ce corespund standardului Fairtrade. Pretul produselor reflecta ingrijirea...
Curmale proaspete Deglet Nour fara samburi, 400g Curmale proaspete Deglet Nour fara samburi, 400g 2
Stoc epuizat
25 lei
1 Reviews
Curmale Deglet Nour proaspete fara samburi certificate DEMETER. Deglet Nour sunt printre cele mai cunoscute curmale din lume, fiind apreciate pentru gustul lor excelent, in care aromele fine de miere se combina armonios. Curmalele au o textura fina, interior delicat, structura aproape transparenta si dulceata relativ neutra. Sunt folosite des in diferite...

Comentarii ()

Produs adaugat in wishlist

Acest website contine cookie-uri pentru a-ti fi mai util. Afla mai multe despre cookie-uri aici.