ingrediente

200g curmale
100g de smochine uscate
150g mere
100g prune uscate
100g migdale
100 g faina integrala
75g de alune
75g nuci
50g caise uscate
50g stafide
1 portocala

Taiat in 4 curmalele, smochinele, prunele si caisele. Stoarceti portocala intr-un castron peste toate fructele uscate. Fructele uscate trebuie sa absoarba aproape tot sucul de portocala (aprox. 30 min.). Intre timp taiati nucile in bucati mai mici. 

Amestecati separat migdalele, faina, merele si mirodenii dupa gust (scortisoara, cuisoara?) apoi adaugati nucile si amestecati cu o lingura de lemn. Aluatul rezultat ar trebui sa inmoaie toata faina si sa fie destul de consistent incat sa fie usor asezat intr-o tava pe foaie de copt.

Coaceti timp de 50 minute la 175 grade.

Pofta buna ;)