• -15%
  • Produs nou
Turta dulce cu curmale BIO
Turta dulce cu curmale BIO
Turta dulce cu curmale BIO
Turta dulce cu curmale BIO
Turta dulce cu curmale BIO
Turta dulce cu curmale BIO

Turta dulce cu curmale BIO

NF65001
76 lei 89 lei -15%

Dorința noastră a fost de mult timp să ne extindem gama pentru a include produse de copt de Crăciun care sunt făcute din ingrediente organice de cea mai înaltă calitate, au un gust delicios și - spre deosebire de dulciurile cu zahăr care umplu de obicei rafturile piețelor în perioada Crăciunului - doar cu dulceata naturala, fructata a curmalei. În 2020 am implementat ideea și am testat turta dulce cu curmale organică pentru prima dată în ediții mici - o mulțime de feedback pozitiv ne-au încurajat să repetăm ​​producția în acest an! Am folosit sfârșitul verii pentru a ne ajusta rețeta și a optimiza producția și acum așteptăm cu nerăbdare să putem oferi din nou biscuiții rafinați cu curmale în magazinul nostru.

+ fără adaos de zahăr
+ FĂRĂ făină în aluat de turtă dulce
+ copt pe napolitană integrală organică
+ 40% nuci și migdale
+ cu un strat crocant, 100% ciocolată
+ fabricat intern
+ făcut manual cu dragoste

Un pachet de turtă dulce cu curmale organică conține 5 bucăți (aproximativ 250 g).

Descriere

Fursecurile noastre de turtă dulce cu curmale sunt coapte pe o napolitana integrală organică. Glazura crocantă și amară Învelișul de ciocolată neagră al turtei noastre dulce este la fel de nobil și de înaltă calitate ca și interiorul. Și aici ne abținem complet de a adăuga zahăr și/sau emulgatori. Ne acoperim prăjiturile din turtă dulce cu masă pură de cacao 100% din Peru. Blana acrișă și crocantă echilibrează perfect dulceața produselor de patiserie și completează gustul turtei dulce cu arome intense și complexe de cacao.

Fabricat manual

De la prepararea aluatului până la modelarea fursecurilor individuale de turtă dulce până la acoperirea cu ciocolată, producția noastră de turtă dulce organică cu curmale este o adevărată muncă manuală și are loc în fabrica noastră mică, dar fine, de curmale din Aichach. Din octombrie până în decembrie producem loturi proaspete fine de turtă dulce fină în fiecare săptămână.

Detalii ale produsului

Review-uri (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in wishlist

Acest website contine cookie-uri pentru a-ti fi mai util. Afla mai multe despre cookie-uri aici.