Curmalele ecologice din agricultura ecologică sunt 100% naturale

La NaraFood suntem în contact direct cu fermierii din Tunisia, Israel, Arabia Saudită, Maroc, Iran și Emiratele Arabe Unite și importăm datele ecologice de acolo. Cu noi puteți să comandați cu ușurință diverse curmale organice de cea mai înaltă calitate online și să alegeți între diferite soiuri naturale, care diferă în aspect, textura și gustul.

Soiuri de curmale organice disponibile:

Mazafati
Sukkari (proaspete)
Deglet Nour certificate Demeter
Anbara
Ajwa
Safawi
Medjool (proaspete) 

* Toate curmalele noastre provin din agricultura ecologică!

Cultivarea biologică a plantelor nu conține pesticide chimice și îngrășăminte artificiale!

Curmalele care nu sunt cultivate organic primesc un amestec întreg de pesticide. Deoarece se dezvoltă într-un mediu cald și umed, ele sunt ușor susceptibile la boli fungice. În cultivarea convențională, fermierii folosesc fungicide foarte toxice (bromometan - interzis in EU din 2006 dar nu in tarile de origine) pentru a lupta împotriva ciupercilor. 

La NARA folosim îngrășământ biologic derivat din materiale organice și dioxid de carbon pentru fumigare.

Agricultura ecologică, din care provin date curmalele de înaltă calitate folosește metode naturale de control. De exemplu, părțile de plante care sunt atacate de mucegai sau dăunători pot fi ușor îndepărtate manual și incinerate. Asta aduce beneficii plantelor, mediului și, mai ales, consumatorilor.

Dacă cumpărați curmale organice, faceți ceva bun pentru dvs. în timp ce protejați mediul! Ele vă asigură că substanțele nocive nu intră în corpul vostru, în împrejurimile imediate ale plantațiilor de palmier și ale atmosferei planetei noastre.

Ce conțin curmalele?

Curmalele sunt adesea denumite "pâinea deșertului" - și nu fără justificare, deoarece ambele sunt bogate în calorii și fructoză. Fructele deșertului sunt pline de vitamine, minerale și oligoelemente sănătoase!

Importam curmalele noastre organice direct de la plantațiile date de fermieri diferiți, așa că știm întotdeauna de unde provin curmalele și putem oferi cea mai bună calitate în magazinul nostru online. De îndată ce curmalele ajung cu transport frigo, le depozităm în depozitul nostru rece. Astfel putem asigura și menține prospețimea fructelor și calitatea lor.

După plasarea comenzii, curmalele noastre sunt ambalate proaspăt de mână și pregătite pentru transport.

Curmale ecologice în bucătărie sau ca o gustare

Dacă cineva consumă zilnic curmale moderat, scade pofta pentru dulciuri. Astfel, fructul este un plus excelent pentru o dieta sanatoasa si echilibrata.  Recomandam sa folositi curmalele in diferite feluri de mancare, cum ar fi salate, supe, sosuri sau paste.

Folositi curmalele în bucătăria voastră de zi cu zi!

Curmalele sunt un supliment nutrițional minunat

Pot fi folosite ca supliment natural pentru deficitul de potasiu și fier și deoarece sunt unul dintre cele mai bogate în potasiu la nivel mondial, ele sunt bune pentru sistemul cardiovascular. Un alt efect pozitiv al curmalelor este că sunt bune pentru sistemul nervos datorită vitaminelor B pozitive și care pot contribui la scăderea valorii colesterolului rău (LDL). Glucoza și fructoza din curmale sunt mai bine tolerate de diabetici decât zahărul din sfeclă industrială.

Curmalele mai contin Vitamina C, D, magneziu, calciu, acid folic, zinc, fosfor, cupru.

Curmalele și sportul

Curmalele sunt ideale pentru atleții de rezistență și rezistență, deoarece conținutul ridicat de fructoză asigură o alimentare rapidă și consistentă a energiei. Glucoza și fructoza conținute în curmale determină creșterea nivelului de zahăr din sânge doar încet, dar sunt foarte ușor digerate.

La serviciu sau la facultate

Chiar și pentru "lucrătorii cu creierului", cum ar fi persoanele care lucrează în birouri, elevii și studenții, curmalele sunt optim potrivite deoarece carbohidrații pot stimula concentrarea și, astfel, pot sprijini munca mentală.

Un somn mai bun

Curmalele sunt bogate în fibre valoroase, care sunt bune pentru digestie și conțin, aminoacidul triptofan, un precursor al serotoninei. În creier, triptofanul este de asemenea transformat în melatonină, un hormon care se leagă de celulele nervoase, acționează ca un sedativ și ne poate oferi un somn liniștit și odihnitor. Melatonina promovează adormirea și contracarează insomnia și nervozitatea.

Produs adaugat in wishlist

Acest website contine cookie-uri pentru a-ti fi mai util. Afla mai multe despre cookie-uri aici.